ΧΟΡΟΙ

Είμαστε η σχολή χορού για όλους, από τον αρχάριο χορευτή που αναζητά λίγη διασκέδαση μέχρι το ανταγωνιστικό μέλος της ομάδας χορού που αναζητά ένα πλεονέκτημα....

Αθλητικός χορός

Ο διαγωνισμός επιτρέπει σε έναν χορευτή να δει πώς η δουλειά του στο στούντιο μεταφράζεται στη μεγάλη σκηνή.

Η τεχνική, η αντοχή και η κατανόηση των σωστών χορευτικών βημάτων που αποκτά ο χορευτής στη σχολή μας τον βοηθά να αποδώσει οπουδήποτε.

Ενώ ο χορός θεωρούνταν πάντα μια μορφή τέχνης και τρόπος έκφρασης, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει επίσης ένα ανταγωνιστικό άθλημα που απαιτεί υψηλά επίπεδα δύναμης, αντοχής και ευλυγισίας.

Ο αθλητικός χορός προσφέρει πολλά οφέλη για τον ανταγωνιστικό χορευτή, είτε πρόκειται για ομαδικό είτε για ατομικό διαγωνισμό.

Ο αθλητικός χορός βελτιώνει την αντοχή, την ευλυγισία, την ισορροπία, τον συντονισμό και αυξάνει τη δύναμη. 

Επειδή ο αθλητικός χορός προσφέρει ένα υψηλότερο επίπεδο προπόνησης, ενθαρρύνουμε έντονα τους μαθητές μας να χορεύουν ανταγωνιστικά. Οι αθλητές χορευτές είναι πάντα σε φόρμα, εκφράζονται μέσω της έντασης και της αδρεναλίνης -βασικοί παράγοντες  για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά στην πίστα.

Είμαστε η αγωνιστική σχολή χορού
με την καλύτερη ομάδα!

Είτε θέλετε να μάθετε τα καλύτερα χορευτικά βήματα
είτε να εντυπωσιάσετε τους χορευτές φίλους σας, είμαστε
το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Επαγγελματικά προγράμματα

Αποκτήστε προσόντα που θα σας προετοιμάσουν για επαγγελματική σταδιοδρομία ως χορευτής ή δάσκαλος χορού.

Η ανέλιξη στη σχολή χορού μας σημαίνει ότι φτάνετε στο όνειρό σας – να γίνετε επαγγελματίες χορευτές. Πιστεύουμε ότι είναι εφικτό για όλους τους μαθητές με δέσμευση, ορμή και πάθος.

Κάθε μαθητής μπορεί να επωφεληθεί από τη συνέχιση του χορευτικού προγράμματος περνώντας με εξετάσεις σε επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών που θα του επιτρέψει να εξελιχθεί και να εργαστεί ως επαγγελματίας χορευτής, χορογράφος ή καθηγητής χορού.

Η πιστοποίηση γίνεται με διεθνή διπλώματα IDTA για τους Ballroom χορούς και ISTD για τους μοντέρνους. Η φοίτηση είναι διετής για κάθε κύκλο μαθημάτων και οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

TANGO ARGENTINA

Βυθιστείτε στον συναρπαστικό κόσμο του αργεντίνικου τάνγκο.

Είναι κάτι πολύ περισσότερο από αγάπη και πόθο. Το αργεντίνικο τάνγκο είναι χαρά και λύπη, ευτυχία και θλίψη, αγάπη και μίσος …

Η FAME DANCE CLUB προσφέρει μαθήματα αργεντίνικου τάνγκο με επαγγελματίες χορευτές τάνγκο. Μπορείτε να κάνετε μαθήματα τάνγκο είτε ομαδικά (σε γκρουπ), είτε ιδιαίτερα.

Παιδικά Τμήματα

Ο χορός δεν είναι απλώς ένας τρόπος έκφρασης,
είναι ένας τρόπος επικοινωνίας, σύνδεσης και γνωριμίας με νέους ανθρώπους.
Ο χορός θα βοηθήσει το παιδί σας να εξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο άτομο.

Χορογραφίες Γάμου

Η πιο ευχάριστη διαδικασία της προετοιμασίας ενός γάμου είναι αυτή των μαθημάτων του πρώτου σας χορού.

Είμαστε εδώ για να κάνουμε την ημέρα σας όσο το δυνατόν πιο αξέχαστη, δημιουργώντας μία μοναδική χορογραφία με τα ωραιότερα βήματα για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας!

Χορός για Αρχάριους

Ο Χορός Αφορά κάθε ηλικία, σωματότυπο & ψυχοσύνθεση!

Είτε είστε αρχάριος είτε προχωρημένος χορευτής, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την ευλυγισία και τις χορευτικές σας ικανότητες.

Ανεξάρτητα από το υπόβαθρο ή την προηγούμενη εμπειρία σας, στη FAME DANCE CLUB καλωσορίζουμε όλους να συμμετάσχουν στο ταξίδι μας στον κόσμο του σύγχρονου χορού.

Κάθε μάθημα εισάγει πτυχές της τεχνικής, ώστε οι μαθητές όλων των επιπέδων να μπορούν να χτίσουν και να απολαύσουν την εμπειρία του χορού.

Η FAME DANCE CLUB είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους ενδιαφέρονται για τον κόσμο του χορού αλλά δεν είναι σίγουροι από πού να ξεκινήσουν.

Χορός για Ενήλικες

Ομαδικά προγράμματα καθώς και ατομικές ώρες σε όλα τα είδη χορού.
Τα δομημένα προγράμματά μας θα σας καθοδηγήσουν σε
κάθε στάδιο του χορευτικού σας ταξιδιού.

ZUMBA

Ομαδικά τμήματα για ενήλικες που συνδυάζουμε τον χορό με την γυμναστική .
Γυμνάζεστε, εκτονώνεστε & διασκεδάζετε χορεύοντας!

 Το ZUMBA αποτελεί ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει στοιχεία απο aerobic και χορούς. Στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν προσωπικές μεταμορφώσεις.

Τα μαθήματα Zumba συνδυάζουν χορευτικές ρουτίνες με κινήσεις που γυμνάζουν το σώμα. Ένας διασκεδαστικός και αποτελεσματικός τρόπος για να γυμναστείτε και να χορεύετε ταυτόχρονα.

Τα οφέλη μιας προπόνησης εν κινήσει είναι απεριόριστα – θα τονώσετε τους μυς σας, θα κάψετε θερμίδες και θα χάσετε κιλάχορευόντας!

Η Zumba είναι η τέλεια ομαδική άσκηση για όσους αναζητούν μια συναρπαστική προπόνηση που συνδυάζει χορό και κινήσεις γυμναστικής σε ένα!

Ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε επίπεδο ικανότητας, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία Zumba.