ΧΟΡΕΥΤΕΣ

Οι καθηγητές μας, κορυφαίοι στον τομέα τους σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, θα σας βοηθήσουν να μάθετε να χορεύετε με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Διολέτης Σταμάτης

Γεννημένος στην Αθήνα ασχολήθηκε από μικρή ηλικία με τον χορό.(Latin&Ballroom)

Σήμερα, έχει εμπειρία πάνω από 25 έτη με ανώτερες σπουδές και με μεταπτυχιακό MBA στο EXECUTIVE MANAGEMENT του WINCHESTER UNIVERSITY of LONDON.

Είναι Διεθνής Κριτής WDC (WORLD DANCE COUNCIL) και έχει κρίνει σε διαγωνισμούς χορού στην Ελλάδα – Μολδαβία – Λευκορωσία – Ρωσία.

Διοργανωτής του Διεθνή Διαγωνισμού Χορού « ZEUS OPEN» με συμμετοχές αθλητών από το εξωτερικό.

Προτρέπει τους μαθητές να γνωρίσουν την αληθινή μαγεία και έμπνευση του χορού και να ψάξουν διαφορετικά μονοπάτια έκφρασης.

Latin

ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Γεννημένη στην Κύπρο ξεκίνησε σε ηλικία 5 χρονών τα πρώτα της βήματα στον κλασσικό χορό και λάτιν, καθώς συνεχίζει με μοντέρνο, χιπ-χοπ και φλαμένγκο. Το 2010 ήρθε στην Αθήνα για τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και παράλληλα συνεχίζει επαγγελματικά το μεγάλο της πάθος τον Χορό.

Είναι Κάτοχος των επαγγελματικών διπλωμάτων του IDTA στις κατηγορίες Latin και Ballroom.

Στην FAME έχει αναλάβει τα παιδικά τμήματα σε Latin δίνοντας στα παιδιά την γνώση που χρειάζονται για τις σωστές βάσεις στον κόσμο του χορού.

Σύγχρονο, Hip Hop & μοντέρνους χορούς

Δήμητρα Γεωργίου

Χαρισματική χορεύτρια κλασικού και σύγχρονου χορού, με μεγάλη παρουσία σε τηλεοπτικά Show και θεατρικές παραστάσεις στην Ελλάδα.

Έχει συμμετοχές σε σεμινάρια Σύγχρονου και Μοντέρνου χορού και ξεχωρίζει για την ταχύτητα την ακρίβεια και την ζεστή προσωπικότητα.